AFUK Daghøjskole

 

AFUK er et levende varmt og pulserende miljø, hvor idéer trives og udvikles. Hvor mennesker mødes i et fælles ønske om at udtrykke sig og at være med til at gøre en forskel. På AFUK har vi igennem mange år arbejdet med cirkus, scenekunst og visuelle udtryk. som afsæt til kunstnerisk udvikling, videre uddannelse eller beskæftigelse.

Man kan møde mange af vores tidligere elever på teatre, i film, som soloartister, i internationale cirkuskompagnier og i den brede samtidskunst.
Vores kurser fornyer sig hele tiden, så vi kan følge med i tidens udvikling og trend og så vi har en bæredygtig skole.

Vi har åbnet for optag til forårskurser 2024. Kom til rundvisning tirsdag d.5 december kl.16 – tilmeld dig rundvisning på: afuk@afuk.dk 

Event & Oplevelsesdesign

Vær med til at skabe meningsfulde events og oplevelser man husker.

På kurset lærer du at skabe og gennemføre events og oplevelser i praksis.

Vi designer, planlægger, opsætter og afvikler alle typer af events og oplevelser. Du vil møde masser af hands-on produktion og afvikling, da vi arbejder med virkelige events og oplevelser Fra møder og konferencer til fester, sceniske produktioner og andre kulturevents, både i og udenfor huset.

Læs mere HER

Cirkus & scenekunst

Cirkus & Scenekunst er et kursus hvor vi lægger vægt på at teknisk cirkustræning, scenisk arbejde og produktion er fundamentet for undervisningen. Vi har fokus på  gruppe/ensemblearbejde.
På Cirkus & Scenekunsts undervises på flere niveauer inden for det cirkustekniske.
Cirkus 1 for begyndere og let øvede, Cirkus 2 for øvede og meget øvede.

Læs mere HER

English translation: AFUK Circus and Performance art 2023

Performativ historiefortælling

Kurset er baseret på fysisk og visuelt teater, med hovedvægt på historiefortælling, improvisation, fysisk bevidsthed og bevægelse.

Du vil have fast træning sammen med Cirkusholdene i bl.a. improvisation, akrobatik og dans/bevægelse.

Læs mere HER

Kunst & aktivisme 

Kan kunst ændre verden? Skubbe til den?  Påvirke ? Kunst & Aktivisme skaber visuelle optrin, live performances, udstillinger, installationer og poesi for at påvirke vores tankesæt i en tid der kræver forandring.

Læs mere HER

OM SKOLEN

Hvordan finder jeg hen til AFUK? Hvor meget koster det? Hvad er AFUK udover daghøjskolen? Spørgsmål som disse finder du svar på her!