AFUK Daghøjskole

På AFUK har vi igennem mange år arbejdet med visuelle kunstneriske udtryk, scenekunst og cirkus, som afsæt til videreuddannelse eller beskæftigelse.
Man kan møde mange af vores tidligere elever på teatre, i film, som soloartister, i internationale cirkuskompagnier og i den brede samtidskunst.
Vores kurser fornyer sig hele tiden, så vi kan følge med i tidens udvikling og trend og så vi har en bæredygtig skole.
Fra august 2022 vil vi fokusere på at det vi arbejder med skal bruges.
Vi vil udvikle en egen cabaretscene og vi vil ud i verden og vise hvad vi kan. AFUK er et levende varmt og pulserende miljø, hvor idéer trives og udvikles.
Hvor mennesker mødes i et fælles ønske om at udtrykke sig og at være med til at gøre en forskel.

Kontakt os på tlf 5272 1426 – eller endnu bedre på mail : afuk@afuk.dk så svarer vi så hurtigt vi kan.

Kunst & Aktivisme 

Kan kunst ændre verden? Skubbe til den?  Påvirke ? Kunst & Aktivisme skaber visuelle optrin, live performances, udstillinger, installationer og poesi for at påvirke vores tankesæt i en tid der kræver forandring.

Scenekunst & cirkus

Scenekunst og cirkus er baseret på de erfaringer AFUK har opbygget gennem årerne. Med fornyet fokus lægger vi vægt på at gruppe/ensemblearbejde produktioner og omsætning skal være fundamentet for undervisningen.

 

ANDRE KURSER

Her finder du kurser i Idéudvikling, projektstyring og kvajepligt.

OM SKOLEN

Hvordan finder jeg hen til AFUK? Hvor meget koster det? Hvad er AFUK udover daghøjskolen? Spørgsmål som disse finder du svar på her!