AFUK Daghøjskole

 

AFUK er et levende varmt og pulserende miljø, hvor idéer trives og udvikles. Hvor mennesker mødes i et fælles ønske om at udtrykke sig og at være med til at gøre en forskel. På AFUK har vi igennem mange år arbejdet med cirkus, scenekunst og visuelle udtryk. som afsæt til kunstnerisk udvikling, videre uddannelse eller beskæftigelse.

Man kan møde mange af vores tidligere elever på teatre, i film, som soloartister, i internationale cirkuskompagnier og i den brede samtidskunst. Vores kurser fornyer sig hele tiden, så vi kan følge med i tidens udvikling og trend og så vi har en bæredygtig skole.

 

Kontakt os på tlf 5272 1426 – eller endnu bedre på mail : afuk@afuk.dk så svarer vi så hurtigt vi kan.

Cirkus & scenekunst

Cirkus & Scenekunst er et kursus hvor vi lægger vægt på at teknisk cirkustræning, scenisk arbejde og produktion er fundamentet for undervisningen. Vi har fokus på  gruppe/ensemblearbejde.
På Cirkus & Scenekunsts undervises på flere niveauer inden for det cirkustekniske.
Cirkus 1 for begyndere og let øvede, Cirkus 2 for øvede og meget øvede.

Interesseret ? Kom til rundvisning onsdag d. 14 december kl.15.00

Læs mere HER

Performativ historiefortælling

Kurset er baseret på fysisk og visuelt teater, med hovedvægt på historiefortælling, improvisation, fysisk bevidsthed og bevægelse.

Du vil have fast træning sammen med Cirkusholdene i bl.a. improvisation, akrobatik og dans/bevægelse.

Interesseret ? Kom til rundvisning onsdag d. 14 december kl.15.00

 

Læs mere HER

Kunst & aktivisme 

Kan kunst ændre verden? Skubbe til den?  Påvirke ? Kunst & Aktivisme skaber visuelle optrin, live performances, udstillinger, installationer og poesi for at påvirke vores tankesæt i en tid der kræver forandring.

Interesseret ? Kom til rundvisning onsdag d. 14 december kl.15.00

Læs mere HER

OM SKOLEN

Hvordan finder jeg hen til AFUK? Hvor meget koster det? Hvad er AFUK udover daghøjskolen? Spørgsmål som disse finder du svar på her!