FORENINGEN ØRKENFORTET
– giver scenen til børn og unge


Genåbning på AFUK 
6. maj 2021

De nye restriktioner og anbefalinger betyder, at Ørkenfortet har åbnet op for indendørs undervisning af vores cirkus/teaterhold for børn og unge. 
Vi må desværre vente med at åbne for booking af lokaler, da genåbningen for foreninger pt. kun gælder “organiserede aktivteter”, og da det endvidere er et krav at foreninger tjekker at medlemmer over 18 år har et gyldigt coronapas. 
Vi melder ud, så snart det bliver muligt at åbne for individuelle bookninger. 
Vi glæder os over den første genåbning og venter tålmodigt på at mere bliver muligt. 
Spørgsmål kan rettes til Anne Mette fortet@afuk.dk 
Kærlig hilsen
Ørkenfortets bestyrelse og sekretariat

Velkommen til Foreningen Ørkenfortet – en børne- og ungdomsforening for Nycirkus og scenekunst. Foreningen har omkring 450 medlemmer som dagligt træner på vores cirkushold eksperimenterer, idéudvikler og afholder workshops. Vi er støttet af Københavns kommunes tilskudsordning og samarbejder både lokalt og internationalt.

Cirkustræning for børn og unge
I de professionelle rammer på AFUK, har foreningen faste holdaktiviteter for alle børn og unge ml. 4 og 24 år. Vores sæson starter i august og stopper i maj, hvor vi afslutter med en stor scenisk forårsforestilling.
I løbet af sæson afvikles også alverdens workshops, træninger, Åben Scene- Klub Spatiøs, kurser og forestillinger.

U-kompagniet
U- kompagniet er foreningens ungdomskompagni siden 2018. Kompagniet er et forestillingshold, hvor discipliner og scenisk arbejde er i fokus. Der arbejdes med  mindre optræden og en årlig tourneforestilling. Kompagniet spiller både lokalt og deltager i internationale cirkusfestivaler for unge. (Nursi cirkusfestival/Finland 2019, Young Movers/Stockholm 2020)

Egen træning
Som medlem af foreningen får du mulighed for at deltage i alt det, som sker i foreningen. Udover at deltage i foreningens mange aktiviteter og events kan du som medlem også booke lokaler til egen træning/arbejde i vores lokaler med dansegulv, spejle og musikanlæg.

Projektkontoret
Som medlem kan kan du også få hjælp og sparring til dine projektideer. Vi er to projektledere, som har lang erfaring indenfor kunst og kulturprojekter, som kan hjælpe dig med at komme videre med dine ideer.  Bestil tid hos sekretariatet på fortet@afuk.dk. Hvis du vil lave et længere udviklingsforløb, så skriv til os.