FORENINGEN ØRKENFORTET
– giver scenen til børn og unge

Velkommen til Foreningen Ørkenfortet – en børne- og ungdomsforening for Nycirkus og scenekunst. Foreningen har omkring 450 medlemmer som dagligt træner på vores cirkushold eksperimenterer, idéudvikler og afholder workshops. Vi er støttet af Københavns kommunes tilskudsordning og samarbejder både lokalt og internationalt.

Cirkustræning for børn og unge
I de professionelle rammer på AFUK, har foreningen faste holdaktiviteter for alle børn og unge ml. 4 og 24 år. Vores sæson starter i august og stopper i maj, hvor vi afslutter med en stor scenisk forårsforestilling.
I løbet af sæson afvikles også alverdens workshops, træninger, Åben Scene- Klub Spatiøs, kurser og forestillinger.

U-kompagniet
U- kompagniet er foreningens ungdomskompagni siden 2018. Kompagniet er et forestillingshold, hvor discipliner og scenisk arbejde er i fokus. Der arbejdes med produktioner og en årlig afsluttende forestilling. Kompagniet spiller både lokalt og deltager i internationale cirkusfestivaler for unge (Nycirkus festival/Finland 2019, Young Movers/Stockholm 2020).

Egen træning
Som medlem af foreningen får du mulighed for at deltage i alt det, som sker i foreningen. Udover at deltage i foreningens mange aktiviteter og events kan du som medlem også booke lokaler til egen træning/arbejde og du kan deltage i Åben Træning hver søndag kl. 12-15 (se mere under Åben Træning).