Hold

Hold og tilmelding

SÆSON 2019/20

Cirkustræning for børn og unge
Velkommen til en ny sæson med cirkus som træning og scenekunst for børn og unge. Vores træning tager udgangspunkt i glæden ved bevægelse i et konkurrencefrit rum, hvor fællesskab, tillid og opmærksomhed er en stor del af aktiviteterne. Her arbejder vi med det enkelte barn på deres niveau indenfor gulv og luftakrobatik.
Cirkus er også scenekunst. Derfor inddrager vi sceniske lege i træningen og hver sæson ender med at holdene laver egen forestilling, som indgår i en fælles stor forestilling sidst på sæsonen.

Hvor
Vores hold afvikles i de professionelle rammer på AFUK, Enghavevej 82b, 2450 København sv. Her træner vores hold side om side med de professionelle artister og som medlem er du en del af det voksende cirkusmiljø i København.

Trænerne
Træningen varetages af udøvende artister, som alle har en artist uddannelse bag sig og har gennemgået basis træner kursus og har en god portion undervisningserfaring at trække på. De underviser alle i basistræning og har derudover hver deres speciale indenfor cirkus disciplinerne.

Holdtyper
Alle medlemmer starter på et basishold. Hvis du er vild med det og har gået i flere sæsoner, så kan du komme på et øvet hold.

Aldersgrupper
Foreningen tilbyder cirkustræning i alderen 4 til 24 år.
Vi tilbyder hold i følgende aldersgrupper:
4-7 år
8-10 år
10+
12+

Tilmelding
Tilmelding sker her på siden ved at klikke på det hold du er interesseret i.
Det er meget vigtigt du tilmelder dit barn i den alderssvarende gruppe. HUSK at tilmelde med dit barn informationer- ikke dine egne.

Opstart
Alle vores holdaktiviteter starter op d. 31/8 . Den første gang er der udover træningen et forældremøde, med praktiske info, som vi virkelig anbefaler I kommer til.

Ferier:
Uge 42         lukket pga. efterårsferie
Uge 50-03   lukket pga. juleferie
Uge 7           lukket pga. vinterferie
Uge 15-16   lukket pga. påskeferie
Uge 20         Sidste træningsuge i 2019/2020 sæsonen.

Mere info og spørgsmål: fortet@afuk.dk