CORONAINFO:

Nedlukningen.
I forbindelse med den nuværende corona krise er alle foreningens aktiviteter lukket ned. Vi følger de overordnede retningslinier. Både kontor -og træningslokaler er lukket ned. Men sekretariatet kan kontaktes via mail på fortet@afuk.dk. Vi forsøger at informerer vores medlemmer mest muligt via mail.

Genåbning
Foreningen arbejder på en genåbningsplan som forvaltes i faser. Vi forsøger så vidt muligt at kunne åbne for udendørs aktiviteter i løbet af foråret og indendørsaktiviteter eftre d. 8 juni. Al information angående genåbning bliver sendt ud til medlemmer.

Sæson 2020- 2021
Sæsonen 20/21 forventer vi bliver mulig på vanlig vis, (med forbehold for ændringer pga. corona) . Vi åbner for tilmelding i start juni. Holdene vil blive stået op på hjemmesiden – og vi glæder os rigtig meget til at se jer i huset.

FORENINGEN ØRKENFORTET
– giver scenen til børn og unge

Velkommen til Foreningen Ørkenfortet – en børne- og ungdomsforening for Nycirkus og scenekunst. Foreningen har omkring 450 medlemmer som dagligt træner på vores cirkushold, eksperimenterer, idéudvikler og afholder workshops. Vi er støttet af Københavns kommunes tilskudsordning og samarbejder både lokalt og internationalt.

Cirkustræning for børn og unge
I de professionelle rammer på AFUK, har foreningen faste holdaktiviteter for alle børn og unge ml. 4 og 24 år. Vors sæson starter i august og stopper i maj, hvor vi afslutter med en stor scenisk forårsforestilling.  i løbet af sæson afvikles også alverdens workshops, træninger, Åben Scene- Klub Spatiøs, kurser og forestillinger.

U-kompagniet
U- kompagniet er foreningens ungdomskompagni siden 2018. Kompagniet er et forestillingshold, hvor discipliner og scenisk arbejde er i fokus. Der arbejdes med  mindre optræden og en årlig tourneforestilling. Kompagniet spiller både lokalt og deltager i internationale cirkusfestivaler for unge. (Nursi cirkusfestival/Finland 2019, Young Movers/Stockholm 2020)

Egen træning
Som medlem af foreningen får du mulighed for at deltage i alt det, som sker i foreningen. Udover at deltage i foreningens mange aktiviteter og events kan du som medlem også booke lokaler til egen træning/arbejde i vores lokaler med dansegulv, spejle og musikanlæg.

Projektkontoret
Som medlem kan kan du også få hjælp og sparring til dine projektideer. Vi er to projektledere, som har lang erfaring indenfor kunst og kulturprojekter, som kan hjælpe dig med at komme videre med dine ideer.  Bestil tid hos sekretariatet på fortet@afuk.dk. Hvis du vil lave et længere udviklingsforløb, så skriv til os.