BOOKING AF LOKALER

Sådan gør du

Man skal være aktivt medlem af Ørkenfortet for at kunne benytte/booke vores lokaler. Det er muligt at booke 30 dage frem i tiden og du modtager en kvittering på din booking via mail. Tjek altid om din kvittering stemmer overens med det, du mener at have booket og husk ALTID at slette din bookning, hvis du bliver forhindret. Systemet registrerer ikke om du er mødt frem, så du har derfor ansvaret for at “afbooke” egne tider. Kommer du mere end 15 min. for sent har andre ret til at benytte lokalet. Ørkenfortet forbeholder sig ret til at ændre eller annullerer bookninger i tilfælde af events i huset.

For at booke skal du logge ind i rubrikken “Login”. Du logger ind med den email/telefonnummer som du oplyste da du meldte dig ind i Ørkenfortet. Første gang du booker skal du klikke “glemt adgangskode” og vælge om du vil have koden tilsendt pr. telefon eller mail. Husk at koden er personlig og knyttet til dit navn og medlemskab.

  1. Når du er logget ind er du klar til at booke. Husk at vælge dato og lokale (dvs. klik på enten Book1, Book2, Kulturpiloterne eller Perform under ressourcer) og klik herefter på det ønskede tidspunkt og tryk “næste” (eller “annuller” hvis du har fortrudt)
  2. Tilføj evt. en beskrivelse til din bookning og klik på “ja”.
  3. Din booking er nu oprettet i kalenderen og et nyt vindue åbner med en bekræftelse. Når du lukker vinduet kan du se din bookning i kalenderen.
  4. Ønsker du at afbooke – så klik på din bookning i kalenderen og vælg “annuller”.