VELKOMMEN TIL ØRKENFORTETs CIRKUSHOLD FOR BØRN OG UNGE

    Tilmelding til forårssæson 2022 åbner midt december

       

Cirkustræning for børn og unge
Velkommen til sæson 2021/2022 med cirkus som træning og scenekunst for børn og unge. Vores træning tager udgangspunkt i glæden ved bevægelse i et konkurrencefrit rum, hvor fællesskab, tillid og opmærksomhed er en stor del af aktiviteterne. Her arbejder vi med det enkelte barn på deres niveau indenfor gulv- og luftakrobatik.
Cirkus er også scenekunst. Derfor inddrager vi sceniske lege i træningen og hvert forår afsluttes sæsonen med en stor fælles afslutning/visning.  

Hvor
Vores hold afvikles i de smukke og professionelle cirkusrammer på AFUK, Enghavevej 82b, 2450 København sv. Her træner vores hold side om side med de professionelle artister og som medlem er du en del af det voksende cirkusmiljø i København.

Trænerne
Træningen varetages af udøvende artister, som alle har en artistuddannelse bag sig eller er i gang med en artistuddannelse på AFUK Daghøjskole. Vi prioriterer pædagogisk udveksling og sparring og at trænerne føler sig klædt på til at undervise børn/unge. Alle cirkushold har 2 undervisere og trænere kan undervise i cirkusbasis og har derudover hver deres speciale indenfor cirkusdisciplinerne. Gennem vores samarbejde med bl.a. Cirkus Tværs (Aarhus) og vores medlemskab af BNCN (Baltic-Nordic-circus-network) er vi med til at udvikle og iværksætte kurser/workshops inden for det cirkuspædagogiske område.   

Holdtyper
Alle medlemmer starter på et alm. cirkushold (med mindre man har en baggrund som gymnast eller lign). Bliver man vild med det og får lyst til at fortsætte i flere sæsoner, så kan man komme på et øvet hold.

Aldersgrupper
Foreningen tilbyder cirkustræning i alderen 4 til 24 år. Der undervises på cirkushold i forskellige aldersgrupper. 

Derudover har vi et teaterhold for børn/unge i alderen 8-15 år.

Tilmelding
Tilmelding sker her på siden ved at klikke på det hold, du er interesseret i.
Det er meget vigtigt, at du tilmelder dit barn i den alderssvarende gruppe. HUSK at tilmelde med dit barns informationer- ikke dine egne.

Opstart
Alle vores holdaktiviteter starter op d. 31/8-20. Hvis der er plads på holdene er det muligt at starte senere og ellers kan man skrive sig på venteliste. Man tilmelder sig for både efterår 2020 og forår 2021 og betaler før man møder op. Skulle man ikke være interesseret i at fortsætte efter første gang, så er det muligt at få deltagerbetalingen retur. Dette skal dog i så fald meldes pr. mail til fortet@afuk.dk inden anden træningsgang. Prisen reduceres ved nytår således at ledige pladser kan blive fyldt op i foråret 2021.

Ferier:
Uge 42         lukket pga. efterårsferie
Uge 50-03   lukket pga. juleferie
Uge 7           lukket pga. vinterferie
Uge 15-16   lukket pga. påskeferie
Uge 20         Sidste træningsuge i 2022 sæsonen.

Mere info og spørgsmål: fortet@afuk.dk