TILMELDING TIL SÆSON 2021/2022 ÅBNER SLUT JUNI.          DEADLINE FOR TILMELDING TIL SOMMERCIRKUS ER 23.6.2021

Cirkustræning for børn og unge
Velkommen til sæson 2021/2022 med cirkus som træning og scenekunst for børn og unge. Vores træning tager udgangspunkt i glæden ved bevægelse i et konkurrencefrit rum, hvor fællesskab, tillid og opmærksomhed er en stor del af aktiviteterne. Her arbejder vi med det enkelte barn på deres niveau indenfor gulv- og luftakrobatik.
Cirkus er også scenekunst. Derfor inddrager vi sceniske lege i træningen og hver sæson ender med at holdene laver egen forestilling, som indgår i en fælles stor afslutning sidst på sæsonen.

Hvor
Vores hold afvikles i de smukke og professionelle cirkusrammer på AFUK, Enghavevej 82b, 2450 København sv. Her træner vores hold side om side med de professionelle artister og som medlem er du en del af det voksende cirkusmiljø i København.

Trænerne
Træningen varetages af udøvende artister, som alle har en artistuddannelse bag sig eller er i gang med en artistuddannelse. på AFUK Daghøjskole. Vi prioriterer pædagogiske udveksling og sparring og at trænerne føler sig klædt på til at undervise børn/unge. Alle cirkushold har 2 undervisere og trænere kan undervise i cirkusbasis og har derudover hver deres speciale indenfor cirkusdisciplinerne.

Holdtyper
Alle medlemmer starter på et basishold. Hvis du er vild med det og har gået i flere sæsoner, så kan du komme på et øvet hold.

Aldersgrupper
Foreningen tilbyder cirkustræning i alderen 4 til 24 år
Vi tilbyder hold i følgende aldersgrupper:
4-7 år
8-10 år
10+
12+

Derudover har vi et teaterhold for børn/unge i alderen 8-15 år.

Tilmelding
Tilmelding sker her på siden ved at klikke på det hold du er interesseret i.
Det er meget vigtigt du tilmelder dit barn i den alderssvarende gruppe. HUSK at tilmelde med dit barns informationer- ikke dine egne.

Opstart
Alle vores holdaktiviteter starter op d. 31/8-20. Hvis der er plads på holdene er det muligt at starte senere og ellers kan man skrive sig på venteliste. Man tilmelder sig for både efterår 2020 og forår 2021 og betaler før man møder op. Skulle man ikke være interesseret i at fortsætte efter første gang, så er det muligt at få deltagerbetalingen retur. Dette skal dog i så fald meldes pr. mail til fortet@afuk.dk inden anden træningsgang. Prisen reduceres ved nytår således at ledige pladser kan blive fyldt op i foråret 2021.

Ferier:
Uge 42         lukket pga. efterårsferie
Uge 50-01   lukket pga. juleferie
Uge 7           lukket pga. vinterferie
Uge 13-14   lukket pga. påskeferie
Uge 20         Sidste træningsuge i 2020/21 sæsonen.

Mere info og spørgsmål: fortet@afuk.dk