Bliv medlem af AFUK/Ørkenfortet


Har du også lyst til at blive medlem af Ørkenfortet og få mulighed for at:

– Booke møde- og øvelokaler på AFUK
– Deltage i vores aktiviteter og events til medlemspris
– Bruge huset 24 timer i døgnet
– Blive del af et stort og inspirerende netværk på tværs af kunstarter
– Få sparket nyt liv i dine ideer

Første gang du melder dig ind skal du møde op på kontoret i vores kontortid mandage kl. 15-17. Vi holder til på AFUKs første sal. Er det ikke muligt for dig at komme forbi i kontortiden kan du skrive til os på fortet@afuk.dk og booke en anden aftale. Vi glæder os til at møde dig!

Medlemspris:
Under 25 år: 450 kr. for 6 måneder
Over 25 år: 900 kr for 6 måneder

Nøgledepostitum: 250 kr.
Husk at forny dit medlemskab når det udløber (hvis din nøglebrik ikke virker, så er det udløbet). Du kan tilmelde PBS eller overføre til vores konto i arbejdernes landsbank: Reg.nr. 5336 Kontonr. 0000244151. Når du har fornyet dit medlemskab, skal din nøgle genaktiveres. For at lave en aftale om enten opdatering eller returnering af nøgle, så skriv til fortet@afuk.dk. Alle brugere i huset skal kunne fremvise aktivt medlemskab, medlemskabet er personligt. Vil du gerne have gæster med så skal de også indmeldes som medlemmer….så spred gerne ordet:-)

Husk at angive dit fulde navn, fødselsdato og om det er medlemskab ung eller medlemskab +25. Dit medlemskab skal være aktivt for at du kan bruge huset og vi opdaterer løbende vores medlemsdatabase.

Følg os på Instagram: afuk.oerkenfortet

BOOK 1

BOOK 2

PERFORM

KULTURPILOTERNE