Bliv medlem af Ørkenfortet eller PAK (Professionelle Artister København) 

Har du også lyst til at blive medlem af Ørkenfortet og få mulighed for at:

– Booke møde- og øvelokaler på AFUK
– Deltage i vores aktiviteter og events til medlemspris
– Bruge huset 24 timer i døgnet
– Blive del af et stort og inspirerende netværk på tværs af kunstarter

Første gang du melder dig ind skal du møde op på kontoret i vores kontortid mandage kl. 15-17. Vi holder til på AFUKs første sal. Er det ikke muligt for dig at komme forbi i kontortiden kan du skrive til os på fortet@afuk.dk og booke en anden aftale. Vi glæder os til at møde dig!

Medlemspris Ørkenfortet
Under 25 år: 500 kr. for 6 måneder
Over 25 år: 950 kr for 6 måneder

PAK (Professionelle Artister København

Er du professionel Artist og har brug for at vedligeholde din træning, så kan du via medlemskab af PAK få adgang til artistsalen og store hal på AFUK samt øvrige studier. Ønsker du at blive optaget i PAK så skal du kontakte Joel Degerfelt: de_jowl@hotmail.com.

Medlempriser PAK:

1 måned 400 kr.

6 måneder: 1850 kr. (Betales samlet)

Er du allerede medlem af PAK kan du forny dit medlemskab via foreningens hjemmeside under “hold“.

Nøgledepostitum: 250 kr.
Husk at forny dit medlemskab når det udløber (hvis din nøglebrik ikke virker, så er det udløbet). Du kan tilmelde PBS eller overføre til vores konto i arbejdernes landsbank: Reg.nr. 5336 Kontonr. 0000244151. Når du har fornyet dit medlemskab, skal din nøgle genaktiveres. For at lave en aftale om enten opdatering eller returnering af nøgle, så skriv til fortet@afuk.dk. Alle brugere i huset skal kunne fremvise aktivt medlemskab, medlemskabet er personligt. Vil du gerne have gæster med så skal de også indmeldes som medlemmer….så spred gerne ordet:-)

Husk at angive dit fulde navn, fødselsdato og om det er medlemskab ung eller medlemskab +25. Dit medlemskab skal være aktivt for at du kan bruge huset og vi opdaterer løbende vores medlemsdatabase.

Følg os på Instagram: afuk.oerkenfortet

BOOK 1

BOOK 2

PERFORM

KULTURPILOTERNE