S.E.T. scene, event & teknik

FGU-tema: Turisme, Kultur & Fritid
På S.E.T. Scene- Event & Teknik arbejder vi med at få ting til at ske.
Vi arbejder med lys-og lyddesign, logistik, planlægning og konceptudvikling.
Vi bygger op fra bunden; idéudvikler, planlægger, forbereder og afvikler alt fra store konferencer for internationale gæster, til nycirkusforestillinger, udstillinger, udendørs folkekøkken, urbane turistture, kultur-og fritids-arrangementer for børn, unge og voksne, og events der endnu ikke er fundet på !

Vi arbejder både indendørs og udendørs, i vores egen store rå hal og forskellige locations rundt om i byen.
S.E.T.  er for dig der kan lide at være en aktiv del af et fællesskab og samarbejde om at få ting til at ske. Du lærer om koncept- og idéudvikling, og udvikler kulturel forståelse. Uddannelsen bygger på learning by doing – hands on og DIY ( Do it yourself)

Du får kendskab til og viden om: konceptudvikling, lys- og lydteknik, udsmykning, produktions-planlægning og evalueringsværktøjer. Du kommer til at arbejde med beregning, logistik, kundekontakt, diverse praktisk arbejde, pr og kommunikation.

Vi er ambitiøse og bliver ved til vi er færdige.  Vi siger helst ikke nej  – særligt ikke til noget – vi ikke har prøvet før.
Sideløbende er der undervisning i dansk, matematik og valgfag, med udgangspunkt og relevans i f.h.t. værkstedets arbejde.

I perioder arbejder vi også sammen med de andre linier på AFUK, både med projekter og events.
Som elev på S.E.T.  forventer vi at:
-du siger ja til de opgaver og øvelser som skolen stiller indenfor bl.a idéudvikling, samarbejde, koncentration, tilstedeværelse, produktion og fysiske udfordringer, også uden din mixer.
– du siger ja til at samarbejde og siger ja til at være en god kammerat.
– du siger ja til den øvrige dagligdag på AFUK, med alt fra fællesmøder, rengøring, fælles projekter, event service og meget mere.

Sideløbende er der undervisning i dansk, matematik og valgfag, med udgangspunkt og relevans i f.h.t. værkstedets arbejde.

Er du interesseret ? Og har du lyst og motivation til at udfordre dig selv? Kontakt vores vejleder Kresten Thomsen– kresten@afuk.dktlf: 30 54 90 95 eller Anne Turell anne@afuk.dktlf: 51 41 97 80.

Vi samarbejder bl.a. med:
CPH Projekts og Volume-hallen, ETP, Tuxen teknik, Proudly Present -event og design,Edison, Kaospiloterne, Ritas Lopper, Copenhagen Skatepark, Games og Foreningerne Ørkenfortet, PAK og Innercirq

Mulige jobs:
Eventassistent v. eventbureauer, medborgerhuse og kulturhuse, runner/ produktionsassistent på teater/filmproduktioner, teknisk assistent og afvikler på fx konferencer, teaterproduktioner og lign.
Turistguide, kustode og lign. arbejde med diverse servicefunktioner fra receptionist, piccolo, butikker, caféer, restauranter til medhjælper på musik- & kulturfestivaller.

stropper frugtbord dobbeltrapez lille-frakke